Beszállítók:

Tanfolyam

 

 

Brand-Rex - Fibtech hálózatépítői tanfolyam 

 

2010.06.10-én nagy sikerrel lezajlott a Fibtech-Brand-Rex közös szervezésében megvalósult szakmai nap, mely strukturált és optikai hálózatok építéséhez és tervezéséhez adott hathatós segítséget a résztvevőknek. Fentebbieken kívül bemutatásra kerültek a legújabb fejlesztésű passzív anyagok, továbbá ismertetésre kerültek a legújabb vonatkozó szabvány módosítások is. A jelenlévők aktívan, interaktívan kérdezhettek, ezáltal is teljessé téve a szakmai napot. A magas színvonalú oktatásról és a jó hangulatról meghívott előadónk, Dr. Vajda László, a Brand-Rex kelet-európai képviselője gondoskodott. Nem maradhatott el a bemutató mintadarabok részletes ismertetése sem. A szemléltetést a színes, fényképes, legújabb gyári katalógusok tették teljessé.

 

A nagy sikerre való tekintettel idén ősszel két napos oktatást szervezünk, ahol a szakmai ismeretek szélesítésén kívül lehetőség nyílik minősített Brand-Rex hálózat szerelési oklevelet szerezni, így az oklevél birtokosa hivatalosan is szerelhet Brand-Rex hálózati anyagokból, ezáltal a 25 éves rendszergarancia érvényesíthető.

 

Amennyiben részt kíván venni őszi oktatásunkon, kérjük jelezze részvételi szándékát az info@fibtech.hu e-mail címen, ahonnan válasz levélben a további részletekkel készséggel válaszolnak kollegáink.


2151 Fót, Keleti Márton u. 12. (MASPED telephely) | Telefon: +36-(20) 313 1959 | E-mail: info@fibtech.hu